Tervetuloa yhdistyksen sivuille!

Tarkoituksenamme on saattaa yhteen pohjois-Suomen alueella asuvia snautseri-pinserirotujen harrastajia sekä tuoda esille ja lisätä tietoutta harrastamistamme roduista.
Järjestämme rotujemme harrastajille mm. kimppalenkkejä ja muita tapaamisia, trimmauskursseja, harrastuskoulutuksia sekä terveystarkastuksia. Yhdistys järjestää myös kaikille avoimia match showeja, erilaisia kokeita ja testejä kuten MH-luonnekuvauksia ja luonnetestejä, sekä ajoittain myös näyttelymatkoja.

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki snautseri-pinseriroduista kiinnostuneet!

SALME MUJUNEN: Koiran rakenne-luento 21.4.2018


Luennoitsijana Koiran rakenne, laaja oppimäärä -kirjan kirjoittaja Salme Mujunen. Luento on suunnattu koirankasvattajille ja koiraharrastajille.

Luennolla käydään läpi:
- koiran tyyppioppi
- mistä koiran terve rakenne muodostuu
- kuinka rakenne vaikuttaa liikkeisiin
- mitkä ovat rakenteen riskitekijät
- voimantuotto ja iskunvaimennus
- rakenne jalostuksessa

Luento toteutuu, mikäli ilmoittautuneita ja kurssimaksun maksaneita on riittävästi helmikuun loppuun mennessä. Kurssin peruuntuessa kurssimaksu palautetaan. Kurssin toteutumisen varmistuttua ilmoittautuminen jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää (max. 120). Kurssimaksu palautetaan vain, jos luento peruuntuu.

Kurssin hinnat:
- PSSPH ry:n jäsenet 15 €. Ohjeet liittymiseen löytyy yhdistyksen nettisivuilta http://pssph.org/ Jäsenmaksu pitää olla maksettu ennen ilmoittautumista tai viimeistään samaan aikaan kurssimaksun kanssa. Kurssimaksun suorittamiseksi saat maksutiedot sähköpostiisi.
- muut kuin jäsenet 35 €.
- sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: backman.tiina@gmail.com. Viestin otsikko: Koiran rakenne, viestiin: osallistujan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tieto siitä oletko PSSPH:n jäsen.


MUISTUTUS JÄSENILLE! 1.3.2018


Vuoden 2018 jäsenmaksu on 12€/henkilö tai 15 €/talous. Vanhojen jäsenten tulee suorittaa maksu 28.2.2017 mennessä.

Uudet jäsenet ovat tervetulleita liittymään jäseneksi missä vaiheessa vuotta tahansa. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan yhdistyksemme järjestämiin tapahtumiin. Huom! Vain snapi-rotujen harrastajat hyväksytään jäseniksi.

Tilinumero: IBAN FI40 5740 7520 1194 95
Viestiksi: jäsenmaksu 2018, oma nimi, harrastamasi rotu.
Uudet jäsenet ilmoittakaa osoite ja sähköpostiosoite sähköpostiosoitteseen: hallitus@pssph.org (myös ne vanhat jäsenet, joiden yhteystiedot ovat muuttuneet viime vuodesta).

Muistathan, että kaikissa tapahtumissamme on koiralla oltava voimassaolevat rokotukset!